Committed People – Tjänster

inget

Förändringsstöd

Att leda och leva i förändring är inte alltid så lätt. Gamla saker ska göras på nya sätt, arbetsmetoder och organisationsmodeller ändras eller så ska nya produkter och tjänster introduceras. Att få alla med på tåget, hantera det motstånd som kan uppstå och samtidigt vara beredd att löpande göra nödvändiga justeringar i förändringsarbetet kan kosta både tid och energi. Då kan det vara skönt att ha stöd av en extern part. Vare sig du planerar för ett förändringsarbete eller redan är mitt uppe i det kan jag bistå med förändringsstöd. Det kan till exempel ske genom:

 • Stöd till dig och andra chefer
 • Stöd till medarbetare och arbetsgrupper
 • Projektledning
 • Inspirationsföreläsningar

Så funkar det

Vi träffas och gör gemensamt upp en plan för hur vi ska arbeta tillsammans (den kan förstås uppdateras efter hand). Du får sedan en offert av mig och när vi är överens om upplägget är det bara att sätta igång.

Känns det här intressant för dig? Kontakta mig i så fall så berättar jag mer!

inget

inget

HR-stöd

Tycker du att det är svårt att hänga med i aktuella HR-frågor eller känner du dig lite osäker på om du verkligen gör allt rätt när det handlar om medarbetarna? Vill du ha ett stöd och ett bollplank inom HR-området? Eller har du helt enkelt svårt att hinna med allt och söker någon som kan fixa saker åt dig? Då kan du anlita mig!

Vad som just du kan behöva hjälp med kommer vi fram till tillsammans men kanske handlar det om något av följande:

 • Ta fram och utveckla HR-processer för till exempel rekrytering, lönebildning, systematiskt arbetsmiljöarbete eller rehabilitering
 • Arbetsrättslig rådgivning
 • Stöd för att utveckla ditt och andra chefers ledarskap
 • Stöd i grupputveckling
 • Stöd vid förändringsarbete

Om ditt företag är i en tillväxtfas och börjar närma sig punkten då ni behöver er första HR-chef eller om rekryteringen av en ny HR-chef är försenad kan jag också gå inom som interim HR-chef. I det kan alla slags HR-chefsuppgifter ingå, till exempel förhandlingar med fackliga organisationer, hantering av svåra personalärenden, medverkan i ledningsgrupp och samverkan med externa parter.

Så funkar det

Vi träffas och gör gemensamt upp en plan för hur vi ska arbeta tillsammans, den kan förstås uppdateras efter hand. Du får sedan en offert av mig och när vi är överens om upplägget är det bara att sätta igång. Jag finns på plats hos dig när det behövs men ger också stöd via e-post, telefon och videosamtal när det är lämpligt. 

Känns det här intressant för dig? Kontakta mig i så fall så berättar jag mer!

inget

inget

Chefsstöd

Att vara chef är för det mesta roligt, utvecklande och härligt men ibland kan det också kännas utmanande. Det är helt enkelt så det är att vara chef. Om du eller någon annan chef på din arbetsplats känner att utmaningarna börjar bli för tuffa eller att det helt enkelt känns som en bra idé att avsätta lite extra tid för reflektion och eget lärande kan det vara dags att anlita ett chefsstöd.

Jag kan hjälpa dig och din organisation med chefsstöd på flera sätt – vilket som blir aktuellt diskuterar vi tillsammans – men några exempel kan se ut så här:

 • Handledning och coachning individuellt eller för ledningsgrupper
 • Arbetsrättslig rådgivning
 • Grupputveckling av ledningsgruppen eller din medarbetargrupp
 • Stöd i ditt förändringsarbete

Har du en egen idé om vilket chefsstöd som behövs hos dig? Eller vill du veta mer om mig? Hör av dig!

inget

inget

Interimschef

Ibland uppstår tillfälliga luckor och det behövs någon som kan fylla en chefsposition tillfälligt. Då gäller det att snabbt hitta en person som utan någon längre introduktion kan sätta sig in i verksamheten och direkt leverera mot uppsatta mål. Om det händer i din organisation är du varmt välkommen att kontakta mig!

Jag kan jag åta mig uppgiften som interim chef under en längre eller kortare period. Mitt huvudsakliga kompetensområde är HR men jag passar också bra i chefsroller inom till exempel administration, verksamhetsutveckling, kvalitetsområdet samt stöd och service.

Med min gedigna erfarenhet från såväl privat som offentlig sektor kan du lita på att jag är lyhörd för och kan förstå de behov som finns i just din organisation. Dessutom kommer jag igång snabbt och visar resultat direkt.

Vill du veta mer? Kontakta mig!