…som man brukar säga 🙂

Vad kan man önska så här ett par dagar in på ett nytt år? 2018 var på intet sätt ett år som jag skulle vilja vara utan, det var fantastiskt på många sätt och vis. En och annan motgång, som det ska vara men framförallt många fina möten med människor. Det är där det händer, i mötet.

Jag önskar mig fler möten. Vårda mina relationer och hitta nya. Jag må ha en nästintill naiv tro på människor men jag går hellre på en nit än börjar misstro. Jag tror på riktigt att alla gör så gott de kan. Att alla vill och kan bidra. Som ledare behöver det vara mitt jobb att skapa förutsättningar så att bidraget från varje enskild medarbetare blir så stort som möjligt. Jag tänker att det också till del händer i mötet, mellan mig och dom och mellan dom och andra.

Inom organisationen är möten vår största konkurrensfördel, att vi känner varandra. Att vi vet varandras svårigheter och utmaningar, och har koll på vad vi är bra på. Gentemot vår ”kund” är mötet skillnad mellan en fantastisk upplevelse och en halvbra eller kanske till och med rätt så trist. Skillnaden mellan om kunden kommer åter eller ej.

Om det är jag som är kund förväntar jag mig att leverantören sätter sig in i min verksamhet, på riktigt. Inte bara läser det som står på hemsidan. Jag vill mötas och bemötas.

Jag hoppas på att du vill mötas.