Så var det ett tag sedan  – även för mig.
Jul och nyår har passerat och vardagen har åter infunnit sig.

Men det är inte riktigt som vanligt…

Precis innan jul fick jag möjlighet att göra ett nytt val i livet. En klok kvinna sa till mig en gång att de enda två sakerna som vi måste göra är att dö och att välja.
Och jag valde! En dörr öppnades för mig och jag har bestämt mig för att gå in i den!

Lite känns det som jag kastar mig handlöst in i en ny värld av utmaningar men en stor del av mig känner inspiration, glädje och motivation inför vad som komma skall. Det där med utmaningar tycker jag ju är kul och kan jag i det inspirera och engagera andra människor så är ingen gladare än jag.

Örebro universitet. Det är det som kommer att vara min nya arbetsgivare framöver. Jag kommer att finnas som HR strateg och driva de långsiktiga strategiska personalfrågorna. Det här är lite otrampad mark på universitetet och det känns jättespännande. Tjänsten är nyinrättad och förväntningarna stora.
Universitetsvärlden är ny för mig och den känns nästan lite mystisk. Jag får till mig från andra att det är en egen värld.

Jag tänker så här – vad jag sett så är det människor som finns även i den organisationen och det motiverar mig. Det finns en ledning som öppenbart vill något med univeritetet och dess utveckling – det inspirerar mig. Universitetet är expansivt och öppet för nyheter och förändring men det finns också struktur, kultur, tradition och historia – det ger mig en känsla av trygghet.

Jag hoppas kunna bidra med min kunskap och erfarenhet och inte minst för att jag är jag. Kanske ses vi där? Bloggen kommer att leva kvar, för engagerade människor – de möter jag varje dag!