Hej!

Vad roligt att du har hittat hit!

Det skulle vara jättkul om du ville följa min blogg. Här kommer du framförallt att få läsa om mina utmaningar på jobbet som enhetschef inom personalavdelningen i Örebro Kommun. Jag kommer att reflektera över mina dagar och vad som händer där. Det är viktigt – jag har nämligen ett av Sveriges viktigaste jobb :).

Du kommer också att kunna läsa hur jag kombinerar det med min familj och vår gård som vi bor på utanför Örebro. Familjen består av min man, här benämnd som R. Han jobbar ingenjör och jag kommer att dela med mig av våra dikussioner, reflektioner, likheter och olikheter. Barnen, K och L kommer att förgylla den här bloggen på ett sätt som bara barn kan.

Gillar du djur så kan du hoppas på att få en inblick i kaninens, katternas eller hästarna egenheter.

Väl mött – jag hoppas att vi ses snart igen!