Det mest viktiga och betydelsefulla som hände mig idag var att min efterlängtade familj kom hem efter en liten egen semester. Visst har det varit lite skönt att vara alldeles alldeles ensam på kvällarna efter jobbet, men det blir snabbt tomt…

Jag tycker det är viktigt att prioritera familjen, jätteviktigt. Jag är också övertygad om att jag gör ett bättre jobb om jag är mycket med min familj och finns där för dem. Det känns som det blir lättare att fokusera på rätt saker, att inse att allt inte är lika viktigt och för min del hjälper det mig att inte oroa mig och stressa upp mig i onödan. Det är ändå rätt så sällan som vargen kommer eller kossorna är ute på isen :).

Ibland är det svårt och det kan finnas omständigheter som gör det ännu svårare men jag håller fast vid min övertygelse – familjen betyder allt.