Ni som läst mina inlägg tidigare vet att jag tror på bekräftelse, att uppmärksamma det positiva och därmed få människor att växa!

Det gläder mig att jag just nu ser exempel på det varje dag.

Som ordförande i ridklubben ser jag en liten men naggande god styrelse som jobbar för barnens bästa. Vi är snabba på att kommentera varandras insatser i positiva ordalag och helt plötsligt händer det ännu mer!

Jag ser också, varje dag jag går till jobbet, en avdelning med mer och mer liv och energi och jag kan höra i korridoren hur goda initiativ uppmuntras och helt plötsligt är vi ytterligare steg på väg. Då är det ännu roligare att jobba!

Personalavdelningen vid Örebro universitet har precis varit i väg för två dagars verksamhetsplanering. Mål skulle sättas, handlingsplaner upprättas och aktiviteter planeras. Vi är femton personer. En utmaning skulle jag säga, men tack vare välplanerade och väl genomförda dagar kom vi igenom. Jag skulle säga att det som gjorde det möjligt var engagemanget, från både chef och medarbetare. Alla deltog, alla lyssnade, alla bidrog! Och återigen, idéer bekräftades och byggdes vidare på, initiativ uppmärksammades och resultatet blev ett än större engagemang och fler idéer :).

Jag får hela tiden bekräftelse på att positiv feedback och bekräftelse utvecklar verksamheten och bidrar till ett ökat engagemang. Inte konstigt att det är så himla kul att komma till jobbet varje dag, oavsett om det är Hidinge Ryttarförening eller Örebro universitet!