inget

Bättre tillsammans

Bättre och klokare tillsammans. Det är i mötet med andra människor som det sker – utvecklingen, reflektionen, utmaningen. Jag blir också starkare tillsammans med andra. Du får tillgång till mer kompetens. Det är en win-win situation.

Jag har därför valt att samarbeta med kloka, inspirerande personer som jag vet att du som min kund kan få ett mervärde av. Jag samarbetar också med ett par organisationer som jag tycker har sin kompass i rätt riktning och där vi tillsammans erbjuder bra lösningar som är anpassade till dina behov.

inget

Vrid och vänd

Jag har förmånen att samarbeta med Pia Juhlin ÅstrandMartin E Runefelt och Annelie Håkansson i konceptet Vrid och Vänd. Och precis det vill vi göra tillsammans med dig! Vi hjälper dig gärna att vrida och vända på ditt dilemma, din utmaning, ditt ledarskap eller din vardag. Eller på vilken fråga som helst som är viktig för dig just nu. Vrid och vänd är en unik kombination av ett coachande förhållningssätt med inslag av rådgivning. Det betyder att vi hjälper dig att hjälpa dig själv genom att ställa utforskande och utvecklande frågor men att vi också, när det behövs och är lämpligt, ger dig goda råd. Råd som du kan använda i din vardag som chef, ledare eller HR-person. Vår samlade kompetens och erfarenhet gör att vi tillsammans också kan erbjuda dig värdefulla analyser i ditt företag eller organisation.

Välkommen in till oss för att bli bättre och klokare tillsammans! #vridochvand

Läs mer här om Vrid och vänd

Känns det här intressant för dig? Kontakta mig i så fall så berättar jag mer!

Tillsammans med Baffin Interim AB

Björn Forsberg, Baffin Interim AB, är en annan värdefull spelare i mitt lag. Björn har mångårig erfarenhet från såväl stora internationella bolag som svensk offentlig sektor. Björn är seniorkonsult inom HR och har också en hel del erfarenhet inom det där lite kluriga – arbetsrätt. I sin roll som förhandlingschef och liknande uppdrag har han många års erfarenhet och har stött på de flesta möjliga och omöjliga situationer. Björn och jag har haft ett tätt samarbete och löst de flesta klurigheter som vi stött på. Gemensamt sätter vi alltid verksamhetens behov först och tar oss an olika utmaningar där vi balanserar medarbetare och organisation på ett klokt och framgångsrikt sätt.

Det är också så att jag och Björn samarbetar runt en utbildning i chefsskap och ledarskap. Vår absoluta ambition med vår möjligen unika nisch är att du som är ny i rollen som chef ska få en så bra start som möjligt. Hur ser egentligen ansvaret ut och hur kan jag ta mig an det med energi och passion utan att drunkna? Rent konkret. Utbildningen sträcker sig från ditt chefsskap och arbetsgivaransvar till mer mjuka områden som feedback, grupputveckling och förändringsledning. Vi gör det lättillgängligt för dig och din organisation och du väljer de moduler som passar dig. Vi kan också tala om vad du behöver, för det är inte alls så lätt att förstå det när chefsrollen är ny för dig.

På plats hos dig om du så önskar. Anpassad till din organisation om du vill.

Känns det här intressant för dig? Kontakta mig i så fall så berättar jag mer!

inget

AxÖ consulting

Jag har också samarbeten där jag finns som underkonsult. Jag är glad och stolt över att kunna vara en del av AxÖ consultings nätverk. AxÖ är ett företag som finns på flera orter i landet och levererar tjänster inom rekrytering, kompetensförsörjning, bemanning samt interimslösningar.
Läs gärna mer om AxÖ här: www.axoconsulting.se

Känns det här intressant för dig? Kontakta mig i så fall så berättar jag mer!

inget