All we lead is love!.

En tanke kring ledarskap som jag ställer mig bakom!

Jag kan också i dessa dagar härleda det till min egen avdelning. I går hade vi en riktig ”boostday”. Vi samlade alla våra medarbetare till fest under en hel dag och fokuserade på att lyfta det som vi åstadkommit under året. Allt som vi gjort bra, all positiv feedback som vi fått till oss och ett synliggörande av den skillnad vi gjort för våra verksamheter.

I går var det mycket värme och kärlek! Att stå som chef och ledare framför ett helt gäng med fantastiska, kompetenta och engagerade medarbetare ger en sån otrolig energi och skänker mig glädje. Feedbacken från våra medarbetare har heller inte låtit vänta på sig och idag när jag kom till jobbet möttes jag av idel glada leenden och ett TACK för igår!

Om jag som ledare brinner för min verksamhet, är stolt och att det syns på mig att det är roligt, så tror jag att det är lättare för mig att få med mina medarbetare mot ett gemensamt mål. Att uppmuntra och sprida goda exempel ger en enorm utväxling helt enkelt!

Idag tar jag helg med ett leende på läpparna och ser fram emot både nästa vecka och en fortsatt utveckling under 2013.